Olipa kyseessä öljymarinaadit, emulsio-marinaadit, tärkkelys-marinaadit tai kuivat marinaadit (mausteseokset), ja sitojayhdisteillä tai ilman, tuotteemme on tarkasti räätälöity vastaamaan erilaisia haasteita lihan, pakastetuotteiden ja puolivalmiiden valmisruokien valmistuksessa.
Eksoottisista klassisiin ja perinteisiin, maku, ulkonäkö ja tuntuma ovat aina miellyttävästi harmonisoituja.
Yhteenveto vaihtoehdoistamme:
FoxMaro® – öljymarinaadit
FoxMare® – emulsio-marinaadit
FoxMadry® – kuivat marinaadit
FoxMaris® – tärkkelys-marinaadit
Uutta:
FoxMare-marinaadi Skyrillä
Viisi hienosti säädettyä emulsio-marinaadia Skyrillä sisältää 28 % Skyria ja on saatavilla sianlihalle, naudanlihalle, siipikarjalle, kalalle ja vihanneksille. Lisäksi Skyr on erittäin hyvä ainesosa dippeihin.
Skyriin sisältyvä osuus tuo raikkautta ja lisäproteiinia. Yhdistettynä emulsio-marinaadeihin, fermentoitu Skyr tekee lihasta, kalasta ja vihanneksista mureita ja on myös vähäkalorista.
Fajitas-marinadi on maukas sekoitus, joka on suunniteltu lisäämään rohkeita, mausteisia makuja lihoihin ja vihanneksiin fajitojen valmistuksessa. Se yhdistää mausteita ja yrttejä, jotka luovat savuisen, hapokkaan makuprofiilin.
Maku: savuisia, hieman mausteisia makuja, joissa on hitaasti kypsennetyn ruoan vivahteita ja ripaus raikkautta.
Käyttöohjeet: Marinadeja valkoisille lihalle tai vihanneksille
F.I.A.-Instant Marinade on uusi konsepti marinadeille. Marinadin valmistamiseksi jauhemainen yhdiste sekoitetaan veteen ja sen jälkeen lisätään öljyä.
- Marinadien ja siten lopputuotteen kustannusten vähentäminen
- Veden osuus hyvällä maulla jopa 65 % mahdollista
- Öljy/vesi-suhteen voi määrittää itse
- Marinadien valmistusprosessi omassa talossa
- Ei monimutkaista säiliöhallintoa
- Mehukas, hyvän makuinen, marinoitu tuote
- Ei kuivumista grillattaessa
- Laaja tuotevalikoima helposti mahdollinen
- Yhdisteen pitkä säilyvyysaika
- Vain tarvittava määrä marinadia on valmistettava
- Tilaa säästävä varastointi jauhemaiselle yhdisteelle
Makuvalikoimamme tarjoaa tunnetuista klassikoista myös uusia, kekseliäitä makuideoita. Näin voit helposti täyttää kuluttajien toiveet yhä suuremmasta makujen monimuotoisuudesta.
13 hivenaineen pitoisuus (N, Cu, Mn, Zn, Mo, Co, B, Fe, P, Ca, Mg, Na, K). Yli 60 % humushappoja. Lisääntynyt liukoisuus. Helppo käyttää sekä kuivassa että nestemäisessä muodossa; sopii kaikille tyypeille.
Marinoitu öljy Provence -Luonnollinen- merisuolalla
Aromattinen, voimakas yrttinen vivahde, herkulliset punapippuripalat ja tyypillinen voimakas valkosipulinen maku tuovat Provencen maun lautasellesi myöhäiskesällä. Se sopii hyvin kaikenlaisten lihatuotteiden kanssa, erityisesti lampaan ja merenelävien.
Ilman lisättyjä allergeeneja*. Sopii myös leipätuotteille.
Hela. Olemme asiantunteva kumppanisi maun ja nykyaikaisten toiminnallisten järjestelmien alalla lihankäsittelyssä, HoReCa:ssa ja ruokapalveluissa, kaupalle sekä teollisuudelle.
Hela perustettiin vuonna 1905. Nykyään tiimimme koostuu yli 600 omistautuneesta ja pätevästä kollegasta eri aloilta.
Kymmenellä toimipisteellä ympäri maailmaa toimitamme yli 30 000 tyytyväiselle asiakkaalle yli 70 maassa.
Vakiotuotevalikoimamme lisäksi kehitetään myös tuotteita yksilöllisesti asiakastarpeiden mukaan.
Sähköposti: b2b-international@hela.eu
Puh.: +49 4102 496-0
Internet: www.hela.eu
*EU:n asetuksen 1169/2011 mukaan
Ananas eri viipaleina
Tarjoamme kaikki yleiset lajikkeet 'Choice'-laadussa säilykkeenä, ja lajikkeet 'Queen Victoria' ja 'MD2' pakastettuna. Saatavilla on erilaisia pakkausvaihtoehtoja.
Munakoiso, oliivi, tomaatti ja paprikat muodostavat tämän seoksen, joka antaa tyypillisyyttä kastikkeillesi, lihatäytteille, kypsennetylle kalalle, terriineille ja muille kulinaarisille valmistuksille.
Colin-Ainesosat Ref:60159402
Pääainesosat: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Sisältöluettelo: Tomaatti, paprikat, oliivi, munakoiso
Lämpökäsittely: Ei
Viitteellinen annostus: 2–5 %
Väri ja visuaalinen: Valkoinen, punainen, vihreä ja musta
Pakkaus: 20 kg:n säkki
Lavointi: Eurooppalainen lava 500 kg